Tips + best practices

Updated by Caleb Lenehan

5 unieke manieren om Berichten te gebruiken

  1. Deel een gebed. Hoe zou het zijn om een gebed voor je gemeente op te schrijven, die te versturen met een uitnodiging om het gebed die dag te lezen & dan een aanmoediging om het bericht te 'liken' nadat ze hebben gebeden?
  2. Schrijf een overdenking. Wat is een betere manier om elke dag je gemeente te bedienen dan het delen van een korte overdenking of aanmoediging van God?
  3. Link naar YouVersion Bijeenkomsten. Ben jij een trouwe gebruiker van YV Bijeenkomsten? Nu kun je linken naar je wekelijkse bijeenkomsten. Dit zal niet alleen een pushmelding versturen naar je kerk, je zult ook data krijgen binnen Inzichten om te zien hoeveel mensen dat bericht openen om naar Bijeenkomsten te gaan. (Pro-tip: je kan ook linken naar je eredienst op het Church Online Platform!)
  4. Voeg je eigen berichtnotities toe. Ben je op zoek naar een makkelijke, digitale nieuwsbrief? Je kunt nu je eigen berichtjes, kerngedachten & andere punten toevoegen aan een bericht dat je gemeente kan volgen.
  5. Promoot een bijeenkomst. Zijn er aankomende kerstbijeenkomsten? Afwijkende kerkdiensttijden? Speciale manieren waarop mensen de kerk kunnen dienen? Dat kan allemaal worden gedeeld via Berichten. Ga nog een stap verder & link naar een aanmeldformulier in het bericht zelf!
Bonustip: Als je mensen wijst op YouVersion & je doordeweeks verbinding zoekt met je gemeenschap, kun je ze helpen om dit door te geven! Ze kunnen simpelweg op het "Deel" icoontje klikken rechtsbovenin een bericht om een vriend te bemoedigen, te bidden voor een buurman of om iemand uit te nodigen voor de aankomende kerkdienst.

Hoe sla je een bericht op

  • Delen
  • Stuur het naar iemand toe
Je kunt op dit moment geen berichten inplannen, maar je kunt je berichten in een apart document aanmaken & die vervolgens kopiëren en plakken in het Bericht wanneer het moment daar is.

How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)