Initiële YouVersion Connect-installatie

Updated by Zizoh Anto

Krijg gegevensinzichten en beheer uw inhoud op de Bijbel App met een YouVersion Connect-account.

Uw YouVersion Connect-account instellen

De uitnodiging die je ontvangt is slechts 7 dagen geldig. Voltooi de configuratie binnen die periode, omdat het langer kan duren voordat we u een nieuwe uitnodiging sturen.
  • U wordt ook uitgenodigd op de Partner Portal om te beginnen met het uploaden van inhoud nadat u de accountconfiguratie hebt voltooid. Bekijk hier hoe u inhoud kunt uploaden via de Partner Portal.
  • Meld u aan bij YouVersion Connect om de gegevens van uw organisatie te bewerken. Voltooi de stappen in de banner bovenaan het tabblad Profiel om uw gegevens voor uw in-app-pagina bij te werken.
Uw inloggegevens voor YouVersion Connect zijn mogelijk niet noodzakelijk dezelfde als die voor Partner Portal.