Jouw trends

Updated by Caleb Lenehan

Krijg inzicht in hoe de YouVersion-gemeenschap omgaat met jouw vertalingen in de Bijbel App.

Met Insights kun je verzamelde gegevens bekijken en zien hoe de YouVersion-gemeenschap met de Bijbel omgaat.
Belangrijk: Gegevens die voor Insights worden weergegeven, zijn niet realtime. Er is een vertraging van 2 dagen.

Via Insights ziet u:

• Totaal aantal actieve gebruikers.
  • Bovenste/onderste 10 gemarkeerde vertalingen.
  • Bovenste/onderste 10 versaandelen.
  • Jaargegevens of maandgegevens.
  • Filter gegevens op een specifiek datumbereik.
  • En meer...!

YouVersion Trends is beschikbaar voor alle organisaties met toegang tot YouVersion Connect.