Verificatieproces

Updated by Amanda Bixler

We kunnen niet wachten om je kerk te helpen de kracht van YouVersion te gebruiken - een app die op meer dan een half miljard apparaten wereldwijd is geïnstalleerd.

Maar wellicht heb je enkele vragen over het verificatieproces

Waarom verifiëren we kerken?

Omdat kerken zoals die van jou nu vindbaar zijn in de YouVersion app (yay!), is verificatie een simpel proces om er zeker van te zijn dat alle organisaties binnen onze richtlijnen vallen & dat er geen dubbele kerken zijn. We willen echt dat dit de best mogelijke ervaring wordt voor jouw kerkbezoekers.

Hoelang kan de verificatie duren?

We doen er alles aan om je kerk binnen 72 uur na de inzending te verifiëren. Wanneer je denkt dat je kerk langer dan 72 uur heeft gewacht voordat je iets van ons hebt gehoord, kan je contact opnemen met ons ondersteuningsteam!

Wat kan ik doen terwijl ik wacht op verificatie?

Bijna alles! Bewerk je kerkprofiel, voeg kerkdiensttijden toe, nodig mensen uit om beheerders te worden en maak al het andere klaar voor gebruik. Je zal echter geen volledige toegang hebben tot Inzichten tot je gepubliceerd bent en minstens vijf mensen jouw kerk als hun kerk hebben ingesteld.

Terwijl je wacht tot je kerkprofiel is geverifiëerd, kan je leren hoe je YouVersion en je kerkprofiel introduceert binnen je kerk.
Wanneer je het verificatieproces doorloopt, zul je toegang krijgen om je kerkprofiel in de app te publiceren als je aan bepaalde criteria voldoet. Bekijk die criteria hier.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)