Veelgestelde vragen (FAQ)

Updated by Geoff Hensley

Kan ik zelf een leesplan maken?

YouVersion partners zijn gepassioneerde volgelingen van Christus die uitmuntendheid nastreven, en inhoud creëren die mensen inspireert om elke dag intimiteit met God te zoeken.

Dankzij onze vrijgevige partners is YouVersion in staat om geweldige leesplannen, video hulpmiddelen en nog meer aan mensen over de hele wereld in honderden talen aan te bieden - en dat allemaal helemaal gratis.

Waar maak ik een bijeenkomst aan?

Op dit moment zijn Bijeenkomsten niet gekoppeld aan je kerkprofiel.

Bijeenkomsten is een volledig gratis functie binnen de YouVersion Bijbel App, die gebruikers eenvoudig kan verbinden met kerkelijke bijeenkomsten die ze bezoeken. Kerken worden aangemoedigd om in te loggen bij events.bible.com met een gratis YouVersion account om hun eigen Bijeenkomsten aan te maken die vervolgens in de Bijbel App worden getoond.

Wanneer wordt mijn account goedgekeurd?

We kunnen niet wachten om je kerk te helpen de kracht van YouVersion te gebruiken - een app die op meer dan een half miljard apparaten wereldwijd is geïnstalleerd. We sturen je een bevestiging zodra ons team het verificatieproces heeft voltooid, doorgaans binnen 48-72 uur.

Wanneer kan ik mijn kerkprofiel publiceren?

Zodra je kerk is geverifieerd en je jouw logo en rooster hebt toegevoegd, ben je klaar om je kerkprofiel te publiceren.

Hoelang duurt het vanaf het moment dat ik mijn kerkprofiel publiceer tot het kan worden gevonden in de app?

Het kan 2-24 uur duren voordat de app je kerkprofiel toont, nadat je deze hebt gepubliceerd.

Kan ik mijn kerkprofiel delen?

Absoluut! Zodra je kerk gepubliceerd is, kan je je profiel delen door de link te kopiëren onder het tabblad Kerkprofiel.

Wat heb ik nodig om mijn kerk in de app gepubliceerd te krijgen?
  • Je verstrekt de juiste informatie van de kerk waarmee je verbonden bent
  • Je organisatie is duidelijk onderdeel van het historische en reguliere christendom
  • Er zijn geen andere inzendingen met dezelfde website of hetzelfde fysieke adres
Welke browser moet ik gebruiken?

Op dit moment raden we aan om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken voor de beste ervaring.

Kan ik een verzoek indienen om mijn kerkprofiel te verbergen zonder dat deze helemaal wordt verwijderd?

Ja, neem alsjeblieft contact op met ons ondersteuningsteam om hiervoor een verzoek in te dienen. Let op dat het tot 24 uur kan duren voordat het profiel niet meer wordt getoond in het zoek- en ontdekgedeelte in de app nadat het profiel is verborgen.

Hoe verwijder ik mijn account?

We vinden het jammer dat je weggaat! Maar als je vindt dat je niet langer je account nodig hebt, kan je contact opnemen met ons ondersteuningsteam & we zullen dit graag voor je in orde maken!