Proses Pengesahan

Updated by Amanda Bixler

Kami tidak sabar hendak membantu gereja anda memanfaatkan kuasa YouVersion—satu apl yang telah dipasang dalam lebih daripada satu bilion peranti di seluruh dunia.

Walau bagaimanapun, anda mungkin mempunyai beberapa soalan tentang Proses Pengesahan kami

Mengapa kami mengesahkan gereja?

Kerana gereja seperti gereja anda dapat dicari sekarang ini di Apl YouVersion (yei!), pengesahan ialah cara yang mudah untuk memastikan bahawa semua organisasi mematuhi garis panduan kami & tiada gereja pendua. Kami benar-benar ingin ini menjadi pengalaman yang terbaik untuk anda & hadirin gereja anda.

Berapa lama proses pengesahan itu?

Kami komited untuk mengesahkan gereja anda dalam 72 jam selepas penyerahan anda. Jika anda rasa gereja anda telah menunggu lebih daripada 72 jam, hubungi Pasukan Sokongan kami!

Apakah yang boleh saya lakukan sementara menunggu pengesahan?

Hampir segala-galanya! Sesuaikan halaman Profil Gereja anda, tambahkan Masa Kebaktian, jemput orang untuk menyertai anda sebagai pentadbir, dan menyediakan semua bahagian. Anda tidak dapat mengakses Insights sepenuhnya sehingga anda menyiarkan profil anda dan selepas sekurang-kurangnya lima orang menekan butan "Tetapkan Sebagai Gereja Saya" pada profil anda.

Sementara menunggu Profil Gereja anda disahkan, anda boleh mempelajari cara Memperkenalkan YouVersion dan Profil Gereja kepada Gereja Anda.
Semasa lintas semak proses pengesahan, anda akan memperoleh akses untuk menyiarkan Profil Gereja anda di Apl jika anda memenuhi kriteria tertentu. Lihat kriteria itu di sini.

How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)