Slik legger du til en meldingslenke på nett

Updated by Geoff Hensley

Siden administratorer for Arrangementer kan legge til ulike moduler, gjør vi det enkelt å legge en lenke direkte til nett-tjenester – enten det er på Facebook, YouTube eller til og med på dengratis Kirke på nett-plattformen.

Gå til events.bible.com og logg på med YouVersion brukerkontoen din (vi anbefaler at du oppretter en separat brukerkonto for kirken og ikke bruker den personlige brukerkontoen din. Lær mer her).

Detaljer

Klikk deretter på "Opprett nytt arrangement" eller rediger et eksisterende. Hvis du oppretter et nytt arrangement, skriv inn navnet på arrangementet (vi anbefaler tittelen på din nåværende preken), navnet på kirken og en kort beskrivelse av kirken. Du kan til og med legge til en valgfri logo eller et bilde.

Steder & Tidspunkt

Oppgi kirkens vanlige møtested for å hjelpe folk i området med å finne arrangementet. Legg så til tiden(e) du vanligvis møtes og vil at arrangementet skal være synlig i Bibelappen.

Innhold

Nå kan du lage arrangementer med svært tilpassede innholdsmoduler.

Vi anbefaler sterkt å starte med en "Ekstern lenke"-modul som leder folk til meldingen din på nett.

For eksempel:

Lenke-etikett: Denne ukens tale

Brødtekst: Klikk for å se denne ukens tale og kom deretter tilbake for å ta og lagre notater.

URL: <Paste a direct link to your online message video>

Deretter kan du legge til andre moduler hvis du vil, inkludert tekst, bibelreferanser, bibelleseplan, bilder, lenke til givertjeneste, kunngjøringer eller til og med andre eksterne lenker.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)