Gambaran Keseluruhan Pelan yang Diutamakan

Updated by Geoff Hensley

Pelan yang Diutamakan cumalah pelan yang dicadangkan untuk membantu seseorang itu mula membaca. Pelan ini tidak dimulakan secara automatik dan bukan juga Pelan dengan Sahabat.

Dengan memberikan hadirin gereja anda sedikit bahan untuk dibaca atau didengar setiap hari, Pelan ialah cara yang baik untuk menjadikan Alkitab sebahagian daripada kehidupan sehari-hari mereka. YouVersion menawarkan ribuan Pelan dalam ratusan bahasa yang dapat anda sorotkan, semuanya dengan kandungan renungan yang direka bentuk untuk membantu anda menerokai dan menerapkan kebijaksanaan daripada Firman Allah setiap hari.

Serahan Pelan yang khusus bagi gereja anda tidak tersedia pada masa ini.

Pelan Tersuai

YouVersion berupaya menyediakan Pelan Alkitab yang baik, sumber video, dan banyak lagi kepada orang di seluruh dunia dalam ratusan bahasa kerana kemurahan hati rakan kami – secara percuma. 

Jika anda memiliki kandungan terbaik di dunia yang berkualiti tinggi dan relevan kepada Gereja global serta ingin mengetahui tentang menjadi rakan YouVersionketahui lebih lanjut di sini.

Pelan Lokasi Tertentu

Jika gereja anda mempunyai beberapa lokasi, anda boleh memilih Pelan yang Diutamakan yang akan disorotkan di semua lokasi atau memilih Pelan yang khusus untuk setiap lokasi.

Pelan seluruh gereja akan dipaparkan pada setiap laman lokasi melainkan Pelan yang berbeza disorotkan di lokasi tertentu.

Pemberitahuan

Apabila anda berkongsi Pelan yang Diutamakan dengan komuniti anda, pemberitahuan segera akan dihantar kepada setiap orang yang berhubungan dengan gereja anda di Apl dan telah mendayakan pemberitahuan segera.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)