Overzicht van aanbevolen leesplannen

Updated by Geoff Hensley

Door je kerkgangers elke dag een klein stukje te geven om te lezen of naar te luisteren, zijn leesplannen een geweldige manier om de Bijbel een natuurlijk onderdeel te maken van hun dagelijks leven. YouVersion biedt duizenden leesplannen aan in honderden talen die je kan aanbevelen, allemaal met overdenkingen die zijn ontworpen om je te helpen elke dag de wijsheid van Gods Woord te ontdekken en toe te passen.

Leesplan-inzendingen die specifiek voor jouw kerk zijn bedoeld, zijn momenteel niet beschikbaar.

Aangepaste leesplannen

Dankzij onze vrijgevige partners is YouVersion in staat om geweldige leesplannen, video hulpmiddelen en nog meer aan mensen over de hele wereld in honderden talen aan te bieden - en dat allemaal helemaal gratis. 

Als je hoogwaardige, uitmuntende inhoud hebt die relevant is voor de wereldwijde kerk en meer wilt weten over het samenwerken met YouVersionkan je daar hier meer over te weten komen.

Locatiespecifieke leesplannen

Als je kerk meerdere locaties heeft, kan je een aanbevolen leesplan kiezen voor alle locaties of unieke leesplannen kiezen voor elke afzonderlijke locatie.

Het kerkbrede leesplan zal worden getoond op individuele locatiepagina's, tenzij een ander leesplan wordt aanbevolen op een specifieke locatie.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)