YouVersion-trends

Updated by Zizoh Anto

Met YouVersion Trends kun je verzamelde gegevens bekijken over hoe de grotere YouVersion-gemeenschap omgaat met inhoud op de Bijbel App. Dit inzicht kan worden gebruikt om u te helpen relevante inhoud voor uw gemeenschap te creëren en hun gevoelde behoeften te kennen.

• YouVersion Trends zijn gebaseerd op activiteit van de Bijbel App, geïnstalleerd op meer dan 500 miljoen apparaten wereldwijd.
  • Trends zijn landgebaseerd, maar kunnen in de Verenigde Staten worden opgesplitst per staat.
  • Als een land minder dan vijf app-gebruikers heeft, worden de gegevens niet openbaar gemaakt.