Aanbevolen abonnement

Updated by Zizoh Anto

Het uitgelichte plan belicht een recent gepubliceerd of seizoensrelevant plan. Het maakt het mogelijk om het Plan te isoleren van de andere inhoud, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om het in de App te vinden. Door de YouVersion-gemeenschap elke dag een beetje betrokkenheid te geven, zijn Plannen een geweldige manier om de Bijbel een natuurlijk onderdeel van hun leven te maken.

Voeg een aanbevolen abonnement toe

1. Tik op het tabblad Uitgelicht abonnement .
  2. Tik op Uitgelicht abonnement toevoegen.
  3. Als u al een abonnement heeft, moet u ervoor kiezen om het abonnement te vervangen door een nieuw abonnement.
  4. Zoek en voeg een abonnement toe met behulp van de functie Ontdekken. U kunt zoeken op onderwerp of boek van de Bijbel.
Uitgelichte abonnementen kunnen in elke taal worden geselecteerd en worden op uw pagina weergegeven, ongeacht iemands app-taal.

Uitgelichte abonnementen starten

Uitgelichte abonnementen kunnen net als andere niet-uitgelichte abonnementen worden gestart als een privéabonnement of een abonnement met vrienden. Dit is een aanbevolen plan dat iemand zou moeten starten en dat niet automatisch voor iedereen zal starten.

Deel aanbevolen abonnement

Nadat u een plan heeft geselecteerd om op uw in-app-pagina te plaatsen, kunt u dat plan ook delen via een unieke link. Dit is een geweldige manier om het plan te promoten via e-mail, sociale media en meer!

1. Tik op het tabblad Uitgelicht abonnement .
  2. Tik op Kopiëren onder uw aanbevolen abonnement om de link te kopiëren.
Met het app-icoon kunnen QR-codes in meerdere talen worden gegenereerd