Table of Contents
Bijbeluitgever: Presenteer een plan op uw organisatiepagina
Het uitgelichte plan zet een recent gepubliceerd of seizoensgebonden plan in de spotlight. Het isoleert het plan van de overige content, waardoor leden van de YouVersion-community die je pagina volge…
Table of Contents
Het uitgelichte plan zet een recent gepubliceerd of seizoensgebonden plan in de spotlight. Het isoleert het plan van de overige content, waardoor leden van de YouVersion-community die je pagina volgen het gemakkelijker in de app kunnen vinden.
Hoe voeg ik een aanbevolen abonnement toe?
Alleen personen met de rol Eigenaar of Redacteur kunnen Aanbevolen Abonnementen toevoegen, bewerken of verwijderen.
- Selecteer 'App-pagina' in het navigatiemenu aan de linkerkant.
- Selecteer het aanbevolen abonnement .
- Selecteer + voeg een nieuw aanbevolen abonnement toe .
- Als uw organisatie meer dan één taal ondersteunt, selecteer dan een taal via het keuzemenu 'Taal'.Je kunt voor elke ondersteunde taal een ander abonnement aanbieden.
- Selecteer 'Plannen bekijken' .
- Zoeken : Gebruik de zoekbalk om plannen te vinden op titel of trefwoord. De resultaten verschijnen terwijl u typt.
- Onderwerpen : Bovenaan verschijnen knoppen die betrekking hebben op de betreffende onderwerpen, in de geselecteerde taal.
- Uw plannen : Als u plannen heeft gepubliceerd, verschijnen deze onder Uw plannen .
- Selecteer 'Toevoegen' naast het abonnement dat u wilt uitlichten.Selecteer 'Plan wijzigen' om een ander plan te kiezen.
- (Optioneel) Selecteer 'Einddatum toevoegen' als u niet wilt dat het abonnement onbeperkt actief blijft.Indien ingeschakeld, is de einddatum standaard 14 dagen, maar u kunt een andere datum instellen.
- Selecteer Functieplan en Publiceren om te bevestigen.Om een plan te annuleren, selecteer je 'Annuleren' en vervolgens nogmaals ' Annuleren' ter bevestiging.
Uitgelichte plannen starten
Een plan uitlichten op de pagina van uw kerk zorgt er simpelweg voor dat dat plan extra aandacht krijgt, zodat leden het gemakkelijk kunnen vinden. Uitlichten betekent niet dat leden automatisch worden ingeschreven of dat hun startdatum wordt bepaald. Iedereen die zich aanmeldt voor een plan via een uitgelichte sectie, begint het plan op de dag dat hij of zij er persoonlijk mee begint.
Als het je doel is dat iedereen dezelfde passages op dezelfde dag leest – inclusief degenen die later aansluiten en die dan als 'achterlopend' worden beschouwd – kun je dit bereiken door samen met een groep te beginnen met het plan via 'Plannen met vrienden' en een specifieke startdatum te selecteren bij het aanmaken van het groepsplan. Iedereen die zich bij die groep aansluit, volgt dan hetzelfde gezamenlijke schema op basis van die startdatum.
Zo kunt u dat doen:
- Eén persoon start het plan en selecteert 'Met vrienden'.
- Kies de gewenste startdatum voor de groep.
- Nodig anderen uit via de uitnodigingslink of QR-code.
How did we do?
Bijbeluitgever: Een aanbevolen plan einddatum bewerken