Beste praktijken voor aanmelden

Updated by Amanda Bixler

Voordat je je aanmeldt voor een YouVersion Connect-account, wil je eerst een persoonlijk YouVersion-account hebben. Bij het kiezen van welk YouVersion-account we willen gebruiken, hebben we een aantal best practices waarmee we rekening moeten houden.

Vraag: Is dit account gekoppeld aan een e-mailadres dat u regelmatig bezoekt?

Je moet niet alleen je YouVersion-account per e-mail bevestigen, we sturen ook productupdates, handige tips en nieuwe trainingen naar dit e-mailadres. Er zullen zoveel goede dingen op je afkomen en je zult die e-mail regelmatig willen kunnen checken!

Vraag: Wilt u uw persoonlijke YouVersion-gebruik gescheiden houden van uw werkgebruik?

Als dat zo is, begrijpen wij dat volkomen! We hebben veel pastors en kerkleiders een nieuw YouVersion-account zien maken dat aan hun zakelijke e-mailadres is gekoppeld. Ze loggen met dat YouVersion-account in op hun YouVersion Connect-account, maar gebruiken nog steeds hun persoonlijke account voor dagelijks bijbellezen, het bijhouden van persoonlijke gebeden en meer.

Vraag: Wil je een YouVersion-account gebruiken dat gemakkelijk toegankelijk is voor meerdere mensen?

In plaats van uw persoonlijke YouVersion-account te gebruiken of een account dat is gekoppeld aan uw zakelijke e-mailadres, kunt u ook een YouVersion-account maken met behulp van een generiek kerkelijk e-mailadres (bijvoorbeeld info@uwkerknaam.com). Dit werkt goed voor kerken die willen dat de YouVersion Connect-eigenaar een neutraal account is, in plaats van gebonden aan het account van een specifiek individu.

Zodra u zich heeft aangemeld voor een YouVersion Connect-account, kunt u extra mensen uitnodigen om eigenaren, beheerders of zelfs alleen maar Insights-kijkers te worden. Zorg ervoor dat ze een YouVersion-account hebben ingesteld voor het e-mailadres waarnaar je de uitnodiging stuurt!

Zodra je je algemene YouVersion-account hebt ingesteld, ben je klaar om je aan te melden voor YouVersion Connect! We kunnen niet wachten om te zien hoe God deze hulpmiddelen in uw bediening zal gebruiken.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)