Fremgangsmåter for å registrere seg

Updated by Amanda Bixler

Før du registrerer deg for en kirkeportal-konto, må du først ha en vanlig YouVersion-konto. Når du velger hvilken YouVersion-konto som skal brukes, har vi et par ting å ta stilling til.

S: Er denne kontoen knyttet til en e-postadresse du bruker regelmessig?

Ikke bare må du bekrefte YouVersion-kontoen din via e-post, vi vil også sende ut produktoppdateringer, nyttige tips og nye opplæringsprogrammer til denne e-postadressen. Det vil være mange gode ting som kommer din vei, så du bør sjekke denne e-posten regelmessig!

S: Vil du holde din personlige YouVersion-bruk adskilt fra din bruk relatert til jobb?

I så fall skjønner vi det! Vi har sett mange pastorer & menighetsledere opprette en ny YouVersion-konto som er knyttet til jobbmailen. De logger på kirkeportal-kontoen sin med den YouVersion-kontoen, men bruker fortsatt sin personlige konto til daglig bibellesning, oversikt over personlige bønner og mer.

S: Vil du bruke en YouVersion-konto som er lett tilgjengelig for flere personer?

I stedet for å bruke din personlige YouVersion-konto eller en tilknyttet jobbepost, kan du også opprette en YouVersion-konto ved å bruke en generisk kirkemail (for eksempel info@dinkirkesnavn.com). Dette fungerer bra for kirker som ønsker at portaleieren skal være en nøytral konto, i motsetning til knyttet til en spesifikk individuell persons konto.

Når du har registrert deg for en kirkeportal-konto, vil du kunne invitere flere personer til å være eiere, administratorer eller til og med bare se Insikt. Bare sørg for at de har en YouVersion-konto registrert på den e-postadressen du sender invitasjonen til!

Når du har konfigurert din generelle YouVersion-konto, er du klar til å registrere deg for kirkeportal! Vi kan ikke vente med å se hvordan Gud vil bruke disse verktøyene i din tjeneste.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)