Deel je profiel

Updated by Geoff Hensley

Om betrokkenheid bij je kerkbezoekers aan te moedigen, stelt Delen je in staat om een aangepaste link naar je kerkprofiel in de YouVersion app te krijgen.

Het delen van links is alleen beschikbaar zodra je kerk is gepubliceerd

Deel je profiel

1. Selecteer het tabblad Kerkprofiel
  2. Bovenin: selecteer Informatie
  3. Kopieer de link of download de QR code om je kerkprofiel te delen met anderen.
QR-codes kunnen in meerdere talen worden gegenereerd met het app icoontje.

Deel je locatieprofiel

Wanneer je kerk meerdere locaties heeft, kan je een deelbare link krijgen voor elke locatie.

1. Selecteer het tabblad Kerkprofiel
  2. Bovenin: selecteer Locatie en schema
  3. Selecteer de locatie die je wilt delen
  4. Kopieer de link of download de QR code om de locatie te delen met anderen.

Bekijk onze YouVersion voor Kerken blog voor enkele praktische tips voor het promoten van je kerkprofiel met jouw gemeenschap. Je kan ook gratis promotiemateriaal downloaden welke je kan gebruiken wanneer je praat over je aanwezigheid in YouVersion!