Accountbeheer van contentpartners

Updated by Zizoh Anto

Door anderen uit te nodigen voor uw YouVersion Connect-account zorgt u ervoor dat zij toegang hebben om de informatie van uw organisatie te beheren, inzichten te bekijken en meer.

Nodig een persoon uit

1. Selecteer het tabblad Accounts .
  2. Tik op Persoon uitnodigen.
  3. Voer hun e-mailadres in.
  4. Een rol toewijzen: Zie Rollen begrijpen voor meer informatie over elk roltype.
Zodra een persoon is uitgenodigd, moet hij deze via e-mail accepteren en inloggen met een YouVersion-account voordat hij toegang krijgt tot zijn YouVersion Connect-account. Na zeven dagen vervalt de uitnodigingslink en moet deze opnieuw worden verzonden.

Uitnodiging opnieuw verzenden

1. Selecteer het tabblad Accounts .
  2. Selecteer de persoon die u opnieuw wilt uitnodigen.
  3. Onder 'Uitnodiging in behandeling. Deze gebruiker heeft uw uitnodiging niet geaccepteerd.' tik op Uitnodiging opnieuw verzenden om de eerste uitnodiging opnieuw naar die persoon te sturen.

Een persoon verwijderen

1. Selecteer het tabblad Accounts .
  2. Selecteer de persoon die u wilt verwijderen.
  3. Onder: Selecteer Gebruiker verwijderen.
  4. Bevestig om de persoon te verwijderen. Hierdoor wordt hun account onmiddellijk verwijderd.
Uw organisatie moet ten minste één gebruiker met de rol Eigenaar hebben. Als u merkt dat u uw account niet langer nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam .