Skip to main content
Table of Contents

Personen toevoegen/verwijderen aan je account

U kunt andere personen aan uw account toevoegen, zodat zij uw profiel kunnen beheren, inzichten kunnen bekijken en meer.

Zizoh Anto
Updated by Zizoh Anto
Table of Contents

Door anderen uit te nodigen voor je YouVersion Connect-account, zorg je ervoor dat ze toegang hebben tot het beheren van de informatie van je organisatie, het bekijken van inzichten en meer.

Nodig iemand uit

  1. Selecteer het tabblad 'Beheer' .
  2. Accounts selecteren.
  3. Tik op Persoon uitnodigen.
  4. Voer hun e-mailadres in.
  5. Een rol toewijzen: zie Rollen begrijpen voor meer informatie over elk roltype.
Zodra iemand is uitgenodigd, moet diegene de uitnodiging per e-mail accepteren en inloggen met een YouVersion-account voordat hij of zij toegang krijgt tot het YouVersion Connect-account. Na 7 dagen verloopt de uitnodigingslink en moet deze opnieuw worden verzonden .

Als een uitnodiging opnieuw verzonden moet worden, moet je de ontvanger verwijderen en een nieuwe uitnodiging sturen.

Een persoon verwijderen

  1. Selecteer het tabblad 'Beheer' .
  2. Accounts selecteren.
  3. Selecteer de persoon die u wilt verwijderen.
  4. Onderaan: Selecteer Persoon verwijderen.
  5. Bevestig dat u de persoon wilt verwijderen. Hierdoor wordt hun account onmiddellijk verwijderd.
Uw organisatie moet minimaal één gebruiker met de rol van eigenaar hebben. Als u merkt dat u uw account niet meer nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam .

How did we do?

Een YouVersion Connect-Account Aanmaken

Accepteren Van YouVersion Connect-Uitnodigingen Voor Bijbeluitgevers

Contact