Aanbevolen leesplan toevoegen

Updated by Geoff Hensley

Het aanbevolen leesplan wordt slechts uitgelicht als optie die iemand zou kunnen starten. Het zal niet automatisch het leesplan voor iemand starten en het is ook geen Leeskring.
  1. Selecteer het tabblad Aanbevolen leesplan
  2. Als je meerdere locaties hebt kan je beslissen of het aanbevolen leesplan voor elke locatie geldt of slechts voor één locatie. Als je een leesplan wilt aanbevelen aan één specifieke locatie, selecteer dan die locatie.
    Voor accounts met meerdere locaties geldt dat, wanneer je ervoor kiest om een leesplan kerkbreed aan te bevelen, dit wordt getoond op elke individuele locatie, tenzij die locatie al een leesplan aanbeveelt.
  3. Als er al een leesplan wordt aanbevolen, moet je kiezen of je het leesplan wil vervangen of dat je een nieuw leesplan wil kiezen. Je kan per locatie slechts één leesplan tegelijkertijd aanbevelen.
  4. Vind en voeg een leesplan toe met behulp van de zoekfunctie. Je kan zoeken op onderwerp of Bijbelboek.
  5. Wanneer je een aanbevolen leesplan publiceert, wordt een pushmelding verstuurd naar iedereen die jouw kerk volgt in de YouVersion app.