Aanbevolen leesplan delen

Updated by Geoff Hensley

Het aanbevolen leesplan wordt slechts uitgelicht als optie die iemand zou kunnen starten. Het zal niet automatisch het leesplan voor iemand starten en het is ook geen Leeskring.

Wanneer je een leesplan hebt gekozen om aan te bevelen op je kerkprofiel, kan je dat leesplan ook delen via een unieke link. Dit is een geweldige manier om het leesplan te promoten via e-mail, sociale media, en meer!

1. Selecteer het tabblad Aanbevolen leesplan
  2. Zoek naar Deel dit leesplan onder je aanbevolen leesplan
  3. Kopieer de link of download een QR-code
QR-codes kunnen in meerdere talen worden gegenereerd met het app icoontje