Tips + beste fremgangsmåter

Updated by Caleb Lenehan

5 unike måter å bruke innlegg på

  1. Del en bønn. Hvordan ville det være å skrive en bønn for menigheten din, sende den ut med en invitasjon til dem om å lese den i løpet av dagen, & deretter en oppmuntring til å “like” innlegget etter at de har bedt?
  2. Skriv en andakt. En utmerket måte å daglig være pastor på, ved å dele en kort andakt eller oppmuntring fra Gud.
  3. Link til YouVersion-arrangementer. Er du en trofast bruker av YV-arrangementer? Nå kan du linke til ukentlige arranementer. Ikke bare vil dette sende ut en push-melding til kirken din, du vil nå også ha data i Innsikt som viser hvor mange personer som åpner innlegget for å navigere til Arrangementer. (Pro-tips: du kan også lenke til gudstjenesten på Kirke på nett-plattformen!)
  4. Legg til dine egne notater fra talen. På jakt etter en enkel, strømlinjeformet digital brosjyre? Nå kan du legge til dine egne notater fra taler, viktige nøkkelpunkter, & andre ting i et innlegg som menigheten din kan følge med på underveis.
  5. Promoter et arrangement. Julearrangement på gang? Eget tidspunkt for møtet? En spesiell anledning til tjeneste? Alt kan deles gjennom innlegg. Ta det et skritt videre & lag en lenke til et registreringsskjema rett i innlegget!
Bonustips: Når du henviser folk til YouVersion & holder kontakt med fellesskapet ditt gjennom uken, hjelp dem med å gi det videre til andre! De kan ganske enkelt klikke på «Del»-ikonet øverst til høyre i et innlegg for å oppmuntre en venn, be for en nabo eller invitere noen til kirken den helgen.

Hvordan lagre et innlegg

  • Del
  • Send til noen
Du kan ikke planlegge innlegg på dette tidspunktet, men du kan lage innleggene dine i et eget dokument & deretter kopiere/lime det inn i innlegget når du er klar til å poste det.

How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)