Bestel collecties

Updated by Zizoh Anto

Met de functie Bestelverzamelingen kunt u de weergavevolgorde van uw inhoud op uw in-app-pagina aanpassen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd doordat het gemakkelijker wordt om relevante abonnementen en video's te vinden. U kunt collecties sorteren met behulp van slepen en neerzetten of met de omhoog/omlaag-knoppen en de inhoud bekijken op basis van de geselecteerde taal.

Collecties opnieuw ordenen

1. Tik op het tabblad Bestelafhalingen .
  2. Taal selecteren:
    • Rechtsboven: Tik op het vervolgkeuzemenu Taal .
    • Kies de gewenste taal uit de lijst. Het vervolgkeuzemenu bevat alle talen waarvoor u inhoud heeft (plannen, lesclips en video's).
    Plannen worden weergegeven op uw in-app-pagina op basis van de Plan-taalinstelling van de app. Video's worden getoond op basis van de Bijbeltaalinstelling van de app.
  3. Verzamelingen opnieuw ordenen:
    • Slepen en neerzetten: houd de verzamelgreep ingedrukt en sleep deze naar de gewenste positie.
    • Knoppen omhoog/omlaag: Gebruik de pijlen aan de rechterkant om collecties omhoog of omlaag te verplaatsen.
  4. Tik op Opslaan en publiceren om wijzigingen toe te passen of op Annuleren om te negeren. Opgeslagen wijzigingen zijn over ongeveer een minuut live.
  5. ​Tik op Bekijken voor een weergave van wat uw publiek op hun telefoons zou zien.