Bibelutgiver: Fjern en fremhevet plan
Har du fremhevet feil plan, eller ønsker du ikke lenger at en plan skal fremheves for organisasjonen din? Du kan enkelt fjerne en fremhevet plan slik at den ikke lenger vises på organisasjonens side.…
Updated
by Zizoh Anto
Har du fremhevet feil plan, eller ønsker du ikke lenger at en plan skal fremheves for organisasjonen din? Du kan enkelt fjerne en fremhevet plan slik at den ikke lenger vises på organisasjonens side.
Bare personer med rollene Eier eller Redaktør kan legge til, redigere eller fjerne Utvalgte planer.
- Velg Appside fra navigasjonsmenyen til venstre.
- Velg Utvalgt plan .
- Velg sletteknappen øverst til høyre i planen du vil fjerne.
- Velg Fjern for å bekrefte.
How did we do?
Bibelutgiver: Rediger en sluttdato for en fremhevet plan