Table of Contents
Dodawanie/Usuwanie Osób z Twojego Konta
Zapraszając innych do swojego konta YouVersion Connect, masz pewność, że będą mieli dostęp do zarządzania informacjami o twojej organizacji, przeglądania statystyk i innych funkcji. Zaproś osobę. Wyb…
Updated
by Zizoh Anto
Table of Contents
Zapraszając innych do swojego konta YouVersion Connect, masz pewność, że będą mieli dostęp do zarządzania informacjami o twojej organizacji, przeglądania statystyk i innych funkcji.
Zaproś osobę

- Wybierz zakładkę Konta.
- Stuknij Zaproś osobę.
- Wprowadź ich adres e-mail.
- <0>Przypisz rolę: Zobacz <1>Zrozumienie Ról aby uzyskać więcej szczegółów na temat każdego typu roli.
Gdy osoba zostanie zaproszona, będzie musiała zaakceptować zaproszenie przez e-mail i zalogować się na konto YouVersion, zanim będzie mogła uzyskać dostęp do swojego konta YouVersion Connect. Po 7 dniach link zaproszenia wygaśnie i będzie musiał zostać wysłany ponownie.
Jeśli zaproszenie musi zostać wysłane ponownie, będziesz musiał je usunąć i wysłać nowe zaproszenie.
Usuń osobę
- Wybierz zakładkę Konta.
- Wybierz osobę, którą chcesz usunąć.
- Na dole: Wybierz Usuń użytkownika.
- Potwierdź, aby usunąć osobę. Spowoduje to natychmiastowe usunięcie konta.
Twoja organizacja musi mieć co najmniej jednego użytkownika z rolą właściciela. Jeśli stwierdzisz, że nie potrzebujesz już swojego konta, możesz skontaktować się z naszym Zespołem Wsparcia.
How did we do?