Partners overzicht

Updated by Caleb Lenehan

Het profiel bewerken

1. Log in op je account en gebruik het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om de informatie van je organisatie in te voeren en/of te bewerken.
  2. Upload een afbeelding van het logo van je organisatie.
  3. Voer de website van je organisatie in of werk deze bij.
  4. Ten slotte kun je je voorkeurstaal instellen of bijwerken (je kunt meerdere talen instellen).
In-App Partnerpagina's worden gepubliceerd zelfs als ze niet worden aangevuld door de Partner. Hierdoor is de sectie Deel je pagina beschikbaar.

Je team uitnodigen

Om andere teamleden uit te nodigen voor je profiel navigeer je naar het tabblad Accounts en klik je op de knop Persoon uitnodigen. Voeg dan eenvoudig het e-mailadres toe van de persoon die je uitnodigt en selecteer de rol die hij of zij moet hebben. Klik ten slotte op de knop Verstuur uitnodiging.

Rollen:

• Eigenaar
  • Editor
  • Inzichten inzien
  • Personeelsvertegenwoordiger

Een persoon verwijderen

Er kan een moment komen dat je een persoon moet verwijderen uit je account.

1. Selecteer het tabblad Accounts
  2. Selecteer de persoon die je wilt verwijderen
  3. Onderaan: selecteer Persoon verwijderen
  4. Bevestig om de persoon te verwijderen. Dit zal onmiddellijk hun account verwijderen.
Je organisatie moet minstens één gebruiker hebben met de eigenaarsrol. Als je vindt dat je niet langer jouw account nodig hebt, kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

Inhoud

Op het tabblad Inhoud kun je werken met de inhoud die je organisatie al heeft gepubliceerd in de App. Je kunt naar specifieke inhoud zoeken via de knop Inhoud zoeken of door door de lijst met inhoud te navigeren.

Als je op een bepaald stuk inhoud klikt, kun je verschillende aspecten bewerken van wie de eigenaar is en wie ermee te maken heeft.