Soalan Kerap Tanya (FAQ)

Updated by Geoff Hensley

Bagaimanakah gereja saya boleh dipaparkan di YouVersion?

Kami mengalu-alukan gereja anda untuk menjadi sebahagian daripada komuniti kami! Sebelum mendaftarkan akaun, kami mencadangkan agar anda menetapkan akaun YouVersion yang umum menggunakan alamat e-mel gereja anda. Anda boleh mendaftarkan gereja anda di sini, banyak sumber juga tersedia di sini!

Bolehkah saya mencipta pelan tersuai?

Rakan YouVersion ialah pengikut Kristus yang bersemangat dan menghasilkan kandungan yang memberikan inspirasi kepada kita untuk mencari hubungan rapat dengan Allah setiap hari.

YouVersion berupaya menyediakan Pelan Alkitab yang baik, sumber video, dan banyak lagi kepada orang di seluruh dunia dalam ratusan bahasa kerana kemurahan hati rakan kami – secara percuma.

Di manakah saya mencipta acara?

Buat masa ini, Acara tidak dihubungkan dengan Profil Gereja anda.

Acara ialah ciri yang percuma dalam Apl Bible YouVersion yang membantu pengguna berhubung secara mudah dengan acara gereja yang dihadiri. Gereja digalakkan untuk log masuk di events.bible.com dengan akaun YouVersion yang percuma untuk mencipta Acara tersendiri di Apl Bible.

Bilakah akaun saya akan diluluskan?

Kami tidak sabar hendak membantu gereja anda memanfaatkan kuasa YouVersion—satu apl yang telah dipasang dalam lebih daripada satu bilion peranti di seluruh dunia. Kami akan menghantar pengesahan kepada anda setelah pasukan kami melengkapkan proses pengesahan itu, biasanya dalam 48-72 jam.

Bilakah saya boleh menyiarkan Profil Gereja saya?

Sesudah gereja anda disahkan, dan selepas anda menambahkan logo dan jadual anda, anda sudah bersedia untuk menyiarkan Profil Gereja anda.

Berapa lamakah saya perlu menunggu sehingga Profil Gereja saya dapat dicari dan ditemui dalam apl selepas saya menyiarkannya?

Ia mungkin mengambil masa 2-24 jam untuk memaparkan Profil Gereja anda dalam apl selepas anda menyiarkannya.

Bolehkah saya berkongsi Profil Gereja saya?

Sudah tentu! Selepas profil gereja anda disiarkan, anda boleh berkongsi profil anda dengan menyalin pautan di bawah Profil Gereja itu.

Apakah yang diperlukan untuk menyiarkan profil gereja saya dalam Apl ini?
  • Anda perlu membekalkan maklumat yang tepat tentang gereja anda
  • Organisasi anda jelasnya sebahagian daripada agama Kristian aliran utama sejarah
  • Tiada serahan lain dengan laman web dan alamat fizikal yang sama
Pelayar manakah yang saya harus gunakan?

Pada masa ini, kami mengesyorkan penggunaan Chrome atau Firefox untuk pengalaman terbaik.

Bolehkah saya memohon agar Profil Gereja saya disembunyikan tanpa dihapuskan sepenuhnya?

Ya, sila hubungi Pasukan Sokongan kami untuk membuat permohonan ini. Sila ambil perhatian bahawa ia mungkin mengambil masa 24 jam untuk profil anda tidak muncul dalam carian dan ditemui dalam apl sesudah ia disembunyikan.

Bagaimanakah saya menghapuskan akaun saya?

We're sorry to see you go! Jika anda tidak lagi memerlukan akaun anda, anda boleh menghubungi Pasukan Sokongan kami & kami akan menguruskannya untuk anda!


How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)