Skip to main content
Table of Contents

Vydavateľ Biblie: Uveďte plán na stránke vašej organizácie

Odporúčaný plán zvýrazňuje nedávno publikovaný alebo sezónne relevantný plán. Oddeľuje plán od ostatného obsahu, čo uľahčuje členom komunity YouVersion, ktorí sledujú vašu stránku, jeho nájdenie v ap…

Zizoh Anto
Updated by Zizoh Anto
Table of Contents

Odporúčaný plán zvýrazňuje nedávno publikovaný alebo sezónne relevantný plán. Oddeľuje plán od ostatného obsahu, čo uľahčuje členom komunity YouVersion, ktorí sledujú vašu stránku, jeho nájdenie v aplikácii.

Ako pridať odporúčaný plán

Naraz je možné pridať iba jeden odporúčaný plán. Ak už máte odporúčaný plán, budete musieť zvoliť jeho nahradenie novým plánom.
Pridávať, upravovať alebo odstraňovať vybrané plány môžu iba ľudia s rolou Vlastník alebo Editor.
  1. V ľavej navigačnej ponuke vyberte možnosť Stránka aplikácie .
  2. Vyberte možnosť Odporúčaný plán .
  3. Vyberte + Pridať nový odporúčaný plán .
  4. Ak vaša organizácia podporuje viac ako jeden jazyk, vyberte jazyk pomocou rozbaľovacej ponuky Jazyk.
    Pre každý podporovaný jazyk môžete ponúknuť iný plán.
  5. Vyberte možnosť Prehliadať plány .
    • Hľadať : Pomocou vyhľadávacieho panela vyhľadajte plány podľa názvu alebo kľúčového slova. Výsledky sa zobrazujú počas písania.
    • Témy : Tlačidlá s témami sa zobrazujú v hornej časti vo vybranom jazyku.
    • Vaše plány : Ak ste publikovali plány, zobrazia sa v časti Vaše plány .
  6. Vyberte možnosť Pridať vedľa plánu, ktorý chcete zobrazovať.
    Ak chcete vybrať iný plán, vyberte možnosť Zmeniť plán.
  7. (Voliteľné) Ak nechcete, aby plán zostal aktívny na neurčito, vyberte možnosť Pridať dátum ukončenia .
    Ak je povolená, dátum ukončenia je predvolene 14 dní, ale môžete nastaviť iný dátum.
  8. Vyberte Plán funkcií a publikovať na potvrdenie.
    Ak chcete plán namiesto toho zahodiť, vyberte možnosť Zahodiť a potom výber potvrďte opätovným výberom možnosti Zahodiť.

Spustenie odporúčaných plánov

Zobrazenie plánu na stránke vášho kostola jednoducho zvýrazňuje alebo prezentuje daný plán, aby ho členovia mohli ľahko nájsť. Zobrazenie automaticky nezapisuje členov ani nekontroluje dátum ich začiatku. Každá osoba, ktorá sa pripojí k plánu zo sekcie Odporúčané, začne plán aj tak v deň, keď ho osobne začne.

Ak je vaším cieľom, aby si všetci v ten istý deň prečítali rovnaké pasáže – vrátane toho, že sa tí, ktorí sa pridajú neskôr, objavia „pozadu“ – môžete to dosiahnuť tak, že plán začnete spoločne pomocou funkcie Plány s priateľmi a pri vytváraní skupinového plánu si vyberiete konkrétny dátum začiatku. Každý, kto sa pripojí k tejto skupine, bude dodržiavať rovnaký zdieľaný harmonogram na základe tohto dátumu začiatku.

Tu je postup, ako to môžete urobiť:
  1. Jedna osoba spustí plán a vyberie možnosť „S priateľmi“.
  2. Vyberte požadovaný dátum začiatku pre skupinu.
  3. Pozvite ostatných pomocou pozývacieho odkazu alebo QR kódu.
Plán môžete stále propagovať na stránke vášho kostola a zdieľať odkaz na pozvánku pomocou príspevkov, aby sa členovia mohli jednoducho pripojiť ku skupinovému čítaniu.

How did we do?

Vydavateľ Biblie: Úprava dátumu ukončenia odporúčaného plánu

Contact