Skip to main content
Table of Contents

Bibelförlag: Presentera en plan på din organisationssida

Den utvalda planen lyfter fram en nyligen publicerad eller säsongsrelevant plan. Den isolerar planen från annat innehåll, vilket gör det enklare för medlemmar i YouVersion-communityn som följer din s…

Zizoh Anto
Updated by Zizoh Anto
Table of Contents

Den utvalda planen lyfter fram en nyligen publicerad eller säsongsrelevant plan. Den isolerar planen från annat innehåll, vilket gör det enklare för medlemmar i YouVersion-communityn som följer din sida att hitta den i appen.

Så här lägger du till en utvald plan

Endast en Utvald Plan kan läggas till åt gången. Om du redan har en Utvald Plan måste du välja att ersätta Planen med en ny.
Endast personer med rollen Ägare eller Redaktör kan lägga till, redigera eller ta bort Utvalda planer.
  1. Välj Appsida i den vänstra navigeringsmenyn.
  2. Välj Utvalt abonnemang .
  3. Välj + Lägg till ny utvald plan .
  4. Om din organisation har stöd för fler än ett språk, välj ett språk med hjälp av rullgardinsmenyn Språk.
    Du kan ange en annan plan för varje språk som stöds.
  5. Välj Bläddra bland abonnemang .
    • Sök : Använd sökfältet för att hitta planer efter titel eller nyckelord. Resultaten visas medan du skriver.
    • Ämnen : Ämnesknappar visas högst upp på det valda språket.
    • Dina planer : Om du har publicerat planer visas de under Dina planer .
  6. Välj Lägg till bredvid den plan du vill presentera.
    Välj Ändra abonnemang för att välja ett annat abonnemang.
  7. (Valfritt) Välj Lägg till slutdatum om du inte vill att planen ska vara aktiv på obestämd tid.
    Om det är aktiverat är slutdatumet standardinställt till 14 dagar, men du kan ange ett annat datum.
  8. Välj Funktionsplan och publicera för att bekräfta.
    Om du vill slänga en plan istället väljer du Släng och sedan Släng igen för att bekräfta.

Starta utvalda planer

Att presentera en plan på din kyrkas sida markerar eller visar helt enkelt upp den planen så att medlemmarna enkelt kan hitta den. Att presentera den registrerar inte automatiskt medlemmar eller styr deras startdatum. Varje person som går med i en plan från ett utvalt avsnitt kommer fortfarande att börja med planen den dag de personligen börjar med den.

Om ert mål är att alla ska läsa samma stycken samma dag – inklusive att sena anslutna personer syns "efter" – kan ni göra detta genom att starta planen tillsammans med hjälp av Planer med vänner och välja ett specifikt startdatum när ni skapar gruppplanen. Alla som går med i gruppen kommer att följa samma delade schema baserat på det startdatumet.

Så här kan du göra det:
  1. En person startar planen och väljer ”Med vänner”.
  2. Välj önskat startdatum för gruppen.
  3. Bjud in andra med hjälp av inbjudningslänken eller QR-koden.
Du kan fortfarande visa upp planen på din kyrkas sida för att marknadsföra den, och använda Inlägg för att dela inbjudningslänken så att medlemmar enkelt kan delta i gruppens läsning.

How did we do?

Bibelutgivare: Redigera ett slutdatum för en utvald plan

Contact