Skip to main content
Table of Contents

Bibelutgiver: Legg frem en plan på organisasjonssiden din

Den fremhevede planen fremhever en nylig publisert eller sesongrelevant plan. Den isolerer planen fra det andre innholdet, noe som gjør det enklere for medlemmer av YouVersion-fellesskapet som følger…

Zizoh Anto
Updated by Zizoh Anto
Table of Contents

Den fremhevede planen fremhever en nylig publisert eller sesongrelevant plan. Den isolerer planen fra det andre innholdet, noe som gjør det enklere for medlemmer av YouVersion-fellesskapet som følger siden din å finne den i appen.

Slik legger du til en fremhevet plan

Bare én fremhevet plan kan legges til om gangen. Hvis du allerede har en fremhevet plan, må du velge å erstatte planen med en ny.
Bare personer med rollene Eier eller Redaktør kan legge til, redigere eller fjerne Utvalgte planer.
  1. Velg Appside i navigasjonsmenyen til venstre.
  2. Velg Utvalgt plan .
  3. Velg + Legg til ny utvalgt plan .
  4. Hvis organisasjonen din støtter mer enn ett språk, velger du et språk ved hjelp av rullegardinmenyen Språk.
    Du kan tilby en annen plan for hvert støttede språk.
  5. Velg Bla gjennom planer .
    • Søk : Bruk søkefeltet for å finne planer etter tittel eller nøkkelord. Resultatene vises mens du skriver.
    • Emner : Emneknapper vises øverst på det valgte språket.
    • Dine planer : Hvis du har publisert planer, vises de under Dine planer .
  6. Velg Legg til ved siden av planen du vil fremheve.
    Velg Endre plan for å velge en annen plan.
  7. (Valgfritt) Velg Legg til sluttdato hvis du ikke vil at planen skal forbli aktiv på ubestemt tid.
    Hvis den er aktivert, er standardsluttdatoen 14 dager, men du kan angi en annen dato.
  8. Velg Funksjonsplanlegg og publiser for å bekrefte.
    Hvis du vil forkaste en plan i stedet, velger du Forkast , og deretter velger du Forkast på nytt for å bekrefte.

Starte utvalgte planer

Å presentere en plan på menighetssiden din fremhever eller viser bare frem planen slik at medlemmene enkelt kan finne den. Å presentere den registrerer ikke automatisk medlemmer eller kontrollerer startdatoen deres. Hver person som blir med i en plan fra en fremhevet seksjon, vil fortsatt starte planen den dagen de personlig starter den.

Hvis målet ditt er at alle skal lese de samme avsnittene samme dag – inkludert at de som blir med sent skal være «etter» – kan du gjøre dette ved å starte planen sammen ved hjelp av Planer med venner og velge en bestemt startdato når du oppretter gruppeplanen. Alle som blir med i gruppen vil følge den samme delte timeplanen basert på den startdatoen.

Slik kan du gjøre det:
  1. Én person starter planen og velger «Med venner».
  2. Velg ønsket startdato for gruppen.
  3. Inviter andre ved hjelp av invitasjonslenken eller QR-koden.
Du kan fortsatt vise frem planen på kirkesiden din for å promotere den, og bruke innlegg til å dele invitasjonslenken slik at medlemmene enkelt kan bli med i gruppelesingen.

How did we do?

Bibelutgiver: Rediger en sluttdato for en fremhevet plan

Contact